IT-palveluja

Ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Meiltä monipuolisesti erilaisia IT-palveluja!
WWW-sivut, asennuspalvelua, tietokoneen käyttöopastusta, koulutus- ja konsultointipalveluja sekä ammattitaitoista projektin vetämistä!

WWW-sivut yrityksellesi

Puuttuuko yritykseltäsi WWW-sivut tai ovatko ne päivityksen tarpeessa? Tartu tilaisuuteen nyt ja pyydä tarjous!

Voit itse suunnitella sivujen visuaalisuuden tai käyttää edullista suunnittelu- ja kuvauspalveluamme. Kaikki samassa paketissa! Kuvaajana ja suunnittelijana rakennusarkkitehti, taiteilija Timo Määttä.

Asennusapua

Oletko hankkimassa uutta tietokonetta? Tarvitsetko apua sen hankkimisessa ja/ tai käyttöönottamisessa? Asennan tulostimen, virustorjunnan  ja muut tarpeelliset sovellukset. Pyydä tarjous 045 127 4702/ Hanna.

Opastusta digipalvelujen käyttöön

Tarvitsetko henkilökohtaista opastusta sähköiseen asioimiseen Kelan, Omaveron, Omakannan jne. käytössä? Turvallista ja luottamuksellista palvelua. Ota rohkeasti yhteyttä 045 127 4702/ Hanna.

Koulutus- ja konsultointipalveluja

Tarvitsetteko ammattitaitoista kouluttajaa? Onko jokin IT-asia jäänyt vaiheeseen? Tarjoan monipuolista IT-koulutusta ja konsultointia asiakkaan tarpeiden mukaan. Pyydä rohkeasti tarjousta!

Etsikö digiprojektillesi vetäjää?

Oletteko digitoimassa palvelujanne? Joko projektillanne on vetäjä? Halutessanne ammattitaitoisen ja kokeneen projektinvetäjän ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Olen toiminut IT-alalla lähes 20 vuotta. Koulutukseltani olen IT-tradenomi ja IT-alan opettaja, maisteriopinnot ovat loppusuoralla. Olen työskennellyt mm. opettajana, koordinaattorina ja projektin vetäjänä isommissa ja pienemmissä projekteissa sekä tietohallinnossa hyvin monipuolisissa tehtävissä. Mielenkiintoisimmat projektit ovat olleet kahden kunnan tietohallintojen yhdistäminen kuntien liittyessä yhteen, monitoiminen älykorttiprojekti erään kaupungin käyttöön ja viiden kunnan digihankeprojekti.  Alla LinkedIn -linkki, jossa tarkemmin opiskelu- ja työhistoriani. Parasta aikaa kirjoitan tietotekniikan gradua.